Hur man beställer en LED neonskylt

När du behöver en LED neonskylt finns det tre olika alternativ för det.

  1. Du kan köpa en färdig design. På Neonful har vi mer än 200 olika designs av neonskyltar redo för dig att välja mellan.
  2. Du kan använda vår neontextredigerare och designa din egen neonskylt med typsnitt, färg och storlek du vill ha.
  3. Du kan låta våra duktiga designers skapa en gratis mockup utifrån din idé.

I alla fall gör vi i slutändan en vacker högkvalitativ LED-neonskylt, och naturligtvis alltid handgjord.

1) Färdiga skyltar

I vår webshop hittar du ett brett utbud av design av de mest populära neonskyltarna. I många fall kan du ange vilken neonfärg du vill ha och vilken storlek skylten ska göras i. När du har valt genomför du helt enkelt ditt köp så skickar vi beställningen till vår produktionsavdelning, och normalt sett inom 2-3 veckor att ha den färdiga handgjorda neonskylten i handen.

2) Textredigerare för neonskyltar

Vi har skapat en riktigt bra textredigerare som låter dig designa din egen textskylt. Du kan välja mellan ett antal fördefinierade typsnitt och mellan alla tillgängliga neonfärger, precis som du kan bestämma om akrylskivan ska skäras till en design eller vara rektangulär. Du kan faktiskt också välja att köpa RGB så att du själv kan välja färg på neonskylten med fjärrkontrollen eftersom den då kommer med alla möjliga neonfärger. Om du saknar ett visst typsnitt, t.ex. på grund av en underliggande designmanual, låt oss veta så startar vi designavdelningen för att få neonskylten att se ut som du vill ha den.

3) Skräddarsydda neonskyltar

Om du inte hittar något som passar de två första alternativen finns alla alternativ med en specialtillverkad neonskylt. Här är utgångspunkten helt enkelt din idé eller din önskan – och det finns inte många begränsningar. LED-neon är trots allt en fysikprodukt, och så länge vi kan hitta utrymme att böja neonflexen kan vi göra vad som helst. Processen är enkel och okomplicerad; du skickar din utgångspunkt till oss, antingen via vårt formulär eller till vår e-post hey@neonful.dk. Då börjar våra duktiga designers göra en mockup av neonskylten, så att du kan se hur neonskylten kommer att se ut i verkligheten och så att vi har något att diskutera förändringar och priser utifrån. De allra flesta skyltar vi tillverkar är specialtillverkade, eftersom vi då träffar just i förhållande till kundernas önskemål. Processen är flexibel och snabb och det tar vanligtvis max en dag från det att vi får en förfrågan tills vi har en färdig design klar.

Alla neonskyltar från Neonful har det gemensamt att de kommer med strömförsörjning, fjärrkontroll och monteringssats. Neonskyltarna är i 12v, och drar därför inte så mycket ström. Därför medföljer ett nätaggregat som är en adapter som du känner till från t.ex. en bärbar dator. En fjärrkontroll medföljer så att du kan slå på och av den, justera ljusstyrkan och använda olika blinkande funktioner på neonskylten. För de minsta neonskyltarna kommer de med en fast dimmer istället. Slutligen medföljer en monteringssats som innehåller både vajrar för upphängning och distansskruvar i borstat stål för väggmontage.