VANLIGA FRÅGOR


ja! LED-neonmaterialet vi använder har en livslängd på 50 000+ timmar från tillverkaren (ca 10 år vid normal användning). Alla skyltar är gjorda av transparent akrylplåt och med neutralfärgad silikon neonflex så att skylten är så osynlig som möjligt i dagsljus. Vår garanti täcker din skylt i 2 år, så om du har någon form av problem med den så skickar vi dig en ny.
Våra neonskyltar producerar relativt ingen värme, är gjorda av silikonmaterial så är nästan okrossbara, energieffektiva och mycket billiga jämfört med traditionellt glasrör neon.
Ja, vi kan producera vattentäta versioner för utomhusevenemang och permanent installation utomhus. Ange att du vill ha en vattentät skylt för utomhusbruk när du fyller i beställningsförfrågan
Varje skylt är handgjord så den normala tillverkningstiden är 2-3 veckor, dock reserverar vi oss för oförutsedda förseningar i produktionen, vi skickar din skylt först när vi kan vara 100% nöjda med skyltens kvalitet och finish. Detta gäller alla produkter då vi gör alla skyltar på beställning. Därefter tar frakten 1-3 arbetsdagar med PostNord.
Våra LED-neonskyltar är bara 12V (men kommer med en 230V-omvandlare för ditt uttag) så de körs på en mycket lägre spänning än traditionell neon. På grund av den låga spänningen genereras ingen värme på den yttre ytan, även efter att ha varit påslagen i många timmar.
De flesta neonskyltar vi levererar är för inomhusbruk och kommer monterade på en genomskinlig akrylskiva (gör dem lätta att bära), komplett med en vanlig strömkontakt som kan kopplas in i ett vanligt uttag. Skylten kan antingen hängas på väggen, hängas upp i en kedja/snöre eller placeras på ett jämnt underlag. Neonskyltar för permanent utomhusbruk eller mycket stora neonskyltar kräver speciell montering, vilket vi kan hjälpa till med om du kontaktar oss innan du beställer.
Kabeln från neonskylten till strömkontakten är totalt 3 meter lång.
LED är en av de mest energisnåla lamporna du kan få, och LED använder t.ex. 4-5 gånger mindre effekt än halogen, och ännu mindre än klassisk glasneon.

En typisk LED neonskylt på en meter i bredd använder ca. 80 watt per timme, och omräknat till kronor och øre talar vi om 40 øre per timme med dagens priser (22/9/6). Mängden varierar förstås med storleken på LED-neonskylten och utvecklingen av elpriserna.

På Energistyrelsens hemsida kan du själv räkna ut förbrukningen och få goda råd om din belysning: Länk till EnergistyrelsenBESTÄLLA


Vi erbjuder 12 månaders garanti på material och utförande på alla våra neonskyltar. Detta inkluderar dock inte skador orsakade av felaktig installation eller fysisk skada under användning.
Vi skickar antingen med PostNord, DHL, GLS eller DAO, beroende på vilket land du beställer från och storleken på din skylt.Våra skräddarsydda neonskyltar kostar från endast 1000 DKK/130 €. Priset varierar beroende på skyltstorlek och designkomplexitet. Använd vår neondesigner produktsida för att få ett pris, eller maila vårt team på custom@neonful.dk
Du kan beställa direkt på vår specialdesignade neon produktsida, annars kan du även maila vårt team på custom@neonful.dk så hjälper vi dig genom processen! :)