HANDELSVILLKOR

Villkoren uppdaterades senast den 5 april 2022.

I ALLMÄNHET

Dessa villkor gäller för alla köp på webbplatsen www.neonful.dk, som ägs av Neonful APS, CVR. 42903507, Axel Kiers Vej 26, 8270 Højbjerg. Genom att lägga din beställning accepterar du gällande handelsvillkor. Neonful rekommenderar därför att du läser handelsvillkoren noggrant.

Neonful kan när som helst ändra villkoren med verkan för framtida köp. 

BETALNING OCH PRISER

Alla priser på www.neonful.dk anges i din lokala valuta inklusive moms. Innan du godkänner din beställning är slutpriset för beställningen, inkl. fraktkostnader.

Betalning kan endast göras via det säkrade betalningsformuläret på hemsidan. Neonful tar emot betalning med: Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard och MobilePay. Beloppet dras vid betalning då alla skyltar görs på beställning. Kvitto på köp mottas via e-post.

Din betalning behandlas säkert och Neonful krypterar dina kortuppgifter med SSL (Secure Socket Layer). Det är alltså endast Shopify-betalningar som får tillgång till din betalningsinformation.

Beloppet dras först från ditt kort när varan skickas.

När du köper skräddarsydda produkter på www.neonful.dk accepterar du att hela beloppet dras omedelbart på grund av produktens specialtillverkade karaktär.

Vi tar inga kortavgifter.

LEVERANS

Neonful erbjuder leverans via olika partners, för närvarande GLS och Postnord. Leverans kan ske till Danmark och övriga EU och sker till den adress eller leveransplats du angav vid din beställning.

Fraktkostnaderna beror på valt fraktsätt och visas i samband med din beställning. Frakt till Danmark kostar DKK 39-79, men vi erbjuder fri frakt vid beställningar över DKK 2 000.

Alla beställningar skickas efter en produktionstid på 2-3 veckor. De levereras sedan efter 1-2 arbetsdagar, och om beställningen inte mottagits inom 5-7 arbetsdagar ska kundtjänst kontaktas på hey@neonful.dk

Ärendet utreds sedan i vårt ordersystem och vid behov hos GLS/Postnord.

Neonful ansvarar inte för förseningar från fraktbolaget.

KLAGOMÅL

Köplagens felregler, inklusive reglerna om reklamation, gäller vid köp av varor.

Det innebär att du har 24 månaders reklamationsrätt från leveranstillfället om den köpta varan har ett fel, t.ex. ett tillverknings- eller materialfel. Du måste annonsera inom skälig tid efter att du upptäckt felet. En reklamation inom två månader efter att du upptäckt felet kommer alltid att anses vara aktuell.

När du gör ett klagomål, vänligen skriv till Neonful och ange så detaljerat som möjligt vad problemet är.

Du kan i princip välja om du vill att varan ska repareras eller bytas. Återbetalning av köpesumman är å andra sidan endast en möjlighet, (i) om det finns ett väsentligt fel, eller (ii) om utbyte eller reparation inte är möjlig eller kommer att medföra oproportionerligt stora kostnader för Neonful.

Om klagomålet är berättigat kommer Neonful att återbetala de rimliga fraktkostnader som är förknippade med att skicka tillbaka varan. Om ditt klagomål inte är berättigat måste du själv stå för fraktkostnaderna, inklusive Neonfuls kostnader för att returnera varan efter undersökning.

Tänk på att varan alltid ska skickas i rätt förpackning. Du ansvarar själv för varorna tills Neonful tar emot dem. Spara därför postkvittot inkl. information om fraktkostnader och ev track & trace nummer.

Varan skickas till:

Neonful ApS

Axel Kiers Vej 26

8270 Højbjerg

Vi tar bara emot paket som skickas direkt till adressen.

När du returnerar varan, vänligen inkludera en detaljerad beskrivning av problemet. 

ÅTERRÄTT

Som konsument har du generellt 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss.

För att utnyttja din ångerrätt måste du ge oss ett otvetydigt meddelande om att du önskar ångra köpet, t.ex. genom att skicka ett e-postmeddelande till Hey@neonful.dk .

Du kan också använda standardformuläret för avbokning längst ner i dessa villkor, men detta är inte obligatoriskt.

Ångerfristen är uppfylld om du skickar meddelandet om utnyttjande av ångerrätten innan fristen har gått ut. Du kan inte ångra köpet genom att vägra ta emot varan utan att samtidigt meddela oss.

Användning av ångerrätten inom de första 14 dagarna efter leverans

Enligt konsumentavtalslagen har du alltid 14 dagars ångerrätt från den dag varan tas emot .

Om köpet hävs ska Neonful meddelas senast 14 dagar efter den dag du mottagit varan. Om ångerfristen går ut på en allmän helgdag, lördag, grundlagsdag, julafton eller nyårsafton, anses ångerfristen ha löpt ut påföljande vardag.

Hävning av del av köpet

Om du har köpt flera varor av oss har du möjlighet att returnera en eller flera varor, även om de köpts i en beställning.

Observera att du inte får tillbaka fraktkostnaderna om du ångrar en del av ditt köp.

Ingen ångerrätt på beställda varor

Det finns ingen ångerrätt på varor som tillverkas på beställning. Det betyder att du inte kan ångra att du köpt skräddarsydda neonskyltar.

Retur och återbetalning

När du har meddelat Neonful att du vill utnyttja din ångerrätt skickar vi en returetikett till dig. Kostnader för returer står alltid kunden för.

Varan returneras sedan till Axel Kiers Vej 26, 8270 Højbjerg. Varan ska returneras senast 14 dagar från det datum då du meddelat Neonful att du vill ångra ditt köp. Tidsfristen anses uppfylld om varan skickas inom 14 dagar från anmälan till Neonful.

Det är viktigt att ditt namn och din adress bifogas så att Neonful kan hitta beställningen i kundregistret. Markera även returen som "retur".

Det är viktigt att du packar varan säkert vid retur då du står för risken för varan tills Neonful tar emot varan. Eventuellt. bifoga förpackningar och produktetiketter. Neonful uppmuntrar dig att spara fraktkvitton.

När du ångrar ett köp återbetalar Neonful betalningen till ditt konto så snart som möjligt och senast 14 dagar efter att Neonful har fått meddelandet om att du önskar ångra köpet. Neonful kan dock hålla inne betalning tills varan har returnerats eller du har skickat dokumentation på att varan har returnerats.

Återbetalningen sker till samma betalningsmedel som du använde vid köpet, om inte annat avtalats. Under inga omständigheter kommer du att debiteras någon avgift till följd av återbetalningen.

Vissa varor kan inte returneras med vanlig post. Det gäller till exempel större föremål.

Kostnaderna för att returnera dessa varor förväntas kosta maximalt: DKK 1000.

Varans skick när du skickar tillbaka den

Om varan har tappat i värde och det beror på att du har använt den på annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och funktionssätt, kan du bara få tillbaka en del av köpeskillingen. Hur mycket du kan få tillbaka beror på varans kommersiella värde, och i vissa fall kan det innebära att du bara kan få tillbaka fraktkostnaderna.

Vi rekommenderar att du skickar tillbaka varan i originalförpackningen.

Om originalförpackningen saknas kan detta leda till att varans värde minskar.)

Varan skickas till:

Axel Kiers Vej 26, 8270 Højbjerg. 

Vi tar bara emot paket som skickas direkt till adressen. 

FÖRETAGETS SKYLDIGHETER OCH RÄTTIGHETER

Köparen får alltid ett orderkvitto när köpet genomförs. Orderinformationen lagras av Neonful i 5 år. Det är inte möjligt att komma åt beställningskvittot via www.neonful.dk. Om du vill ha en ny kopia av beställningskvittot, skicka ett e-postmeddelande till hey@neonful.dk istället

Reservation

Neonful kan inte hållas ansvarigt vid underlåtenhet att fullgöra kontraktet på grund av force majeure, beroende på omständigheterna, t.ex. vara oroligheter, hel eller partiell strejk, särskilt inom transport- och/eller kommunikationssektorn, brand, översvämningar eller liknande fall.

Neonful påpekar att små avvikelser kan förekomma i produktionen (max +/- 2 cm) i förhållande till angivet mått (under produktbeskrivning och storleksvarianter) för varje enskild skylt.

PERSONLIG INFORMATION

Neonful behandlar dina personuppgifter i enlighet med företagets personuppgiftspolicy.

Vi behöver följande information när du handlar hos oss:

Namn, adress, telefonnr. och e-postadress.

Vi registrerar och vidarebefordrar de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna leverera varorna till dig.

Personuppgifterna registreras hos Neonful ApS och lagras i fem år, varefter uppgifterna raderas.

Vi samarbetar även med en rad andra företag som lagrar och behandlar data. Företagen behandlar endast information för vår räkning och får inte använda den för sina egna syften.

Vi samarbetar endast med databehandlare i EU eller i länder som kan ge din information tillräckligt skydd.

Den personuppgiftsansvarige på neonful.dk är Neonful ApS.

Du har rätt att få information om vilka uppgifter vi behandlar om dig.
Om du anser att informationen är felaktig har du rätt att få den rättad. I vissa fall är vi skyldiga att radera dina personuppgifter om du ber om det. Det kan t.ex. vara om dina uppgifter inte längre är nödvändiga i förhållande till det syfte för vilket vi skulle använda dem. Du kan också kontakta oss om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med lagen. Du kan skriva till oss på: hey@neonful.dk.

TILLGÅNG TILL KLAGOMÅL OCH LAGVAL

Du är alltid välkommen att kontakta Neonful om du vill klaga på ett köp. Om vi ​​inte kan komma överens kan du lämna in ett klagomål till Centrum för klagomålslösning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, om förutsättningarna för att göra ett klagomål är uppfyllda.

För att kunna klaga måste den produkt eller tjänst som du vill klaga på ha kostat minst 1 110 DKK och max DKK 100 000. För klagomål på kläder och skor ska priset dock ha varit minst 720 DKK Det tillkommer en avgift för att få klagomålet behandlat.

EU-kommissionens klagomålsportal online kan också användas när du lämnar in ett klagomål. Det är särskilt relevant för konsumenter som bor i ett annat EU-land. Klagomål kan lämnas här: http://ec.europa.eu/odr

Avtalet mellan dig och Neonful, inklusive dessa handelsvillkor, lyder under dansk lag, om inte annat följer av tvingande regler om konsumentskydd i det land där du är bosatt.

KONTAKT OCH KUNDSERVICE

Om du vill kontakta Neonful kan du göra det på:

Neonful ApS

Axel Kiers Vej 26

8270 Højbjerg

CVR. 40923507

E-post: hey@neonful.dk

Telefon: 71789555

Öppettider för kundtjänst:

Mån - Fre: 10:00 - 16:00
Helg: Stängt

STANDARD ÅTERBANGSFORMULÄR

Fyll i och skicka standardformuläret nedan till hey@neonful.dk om du vill ångra ditt köp:

Standard avbokningsformulär

(detta formulär fylls i och returneras endast om ångerrätten utnyttjas)

- För Neonful APS

Axel Kiers Vej 26

8270 Højbjerg

E-post: hey@neonful.dk

- Jag/vi (*) meddelar härmed att jag/vi (*) önskar utöva ångerrätten i samband med mitt/vårt (*) köpavtal för följande varor (*)/leverans av följande tjänster (*) __________________________________________________________________

- Beställde den (*)/fick den (*)__________________________________________________

- Konsumentens namn (Konsumenternas namn)________________________________

- Konsumentens adress (Konsumentens adress)_____________________________________

- Konsumentens underskrift (Konsumenternas underskrifter) (endast om innehållet i formuläret kommuniceras på papper)________________________________________________________________

- Datum_______________________________

(*) Det som inte är relevant är överstruket