Samarbete med ekologi

På Neonful är vi fullt medvetna om att vi säljer en produkt med ett visst CO2-avtryck då vi har både en produktion utomlands och en efterföljande transport här i landet.Lyckligtvis drar våra skyltar väldigt lite ström så ofta kommer en ersättare att LED neon i sig har en positiv effekt, men ändå.

Det manar till eftertanke, därför har vi ingått ett samarbete med klimatorganisationen Ekologi .

Ekologi är en klimatorganisation som initierar klimatpositiva projekt internationellt. Projekten omfattar bland annat plantering av skog, byte av miljöskadliga kaminer i 3:e världens länder, byte av förnybar energi och mycket annat bra. Ekologi stöds också av FN:s Global Goals & Gold Standard certifierade . Till exempel har Ecology hittills planterat mer än 52 miljoner träd, över hela världen.

Vi är verkligen glada över att kunna mer än kompensera klimatet för det fotavtryck vi lämnar med produktion och transport av våra LED-neonskyltar. Samarbetet gör det enkelt och enkelt, då ett belopp automatiskt skickas för varje beställning vi får för köp av LED neonskyltar. Beloppet beräknas som en procentsats, så ju större order desto större donation.

Vi har valt att vårt bidrag ska gå till att plantera träd, eftersom vi tycker att det är en enkel och lättförståelig del av Ekologis arbete. Vi kommer löpande komma ihåg att berätta hur många träd vi hittar på Neonful, men det viktigaste är att vi nu hjälper till att göra något bra för klimatet, och inte bara konsumera.

Vi har gjort en extraordinär donation vid starten, så att vi redan har påbörjat de goda klimatvanorna.