kundecase -

Neonskyltar i Atlas Cinemas

Atlas Biograferne ligger i Rødovre Centre, och är allt annat än en helt vanlig biograf. När du kommer in i biografen upplever du direkt en avslappnad och exklusiv stil. Det går från de gröna växterna, de mjuka soffarrangemangen, kiosken och bardelen till de många läckra LED-neonskyltarna från Neonful. Exklusiviteten förstärks rejält när man kommer in i en av de fem salarna i biografen. Här sätter de helt nya standarder för bioupplevelsen, med det vildaste ljudet, stora dukar och stolar och soffor i specialklass. Det är ren lyx att se en film i en av salarna, och gör bioupplevelsen av högsta kvalitet :) Besök biografen online här: https://www.atlasbio.dk/

Vi har haft ett riktigt bra samarbete med Marie och Emil som äger Atlas Biograferne angående deras neonskyltar. De hade själva en ganska exakt uppfattning om hur skyltarna skulle se ut, så våra designers fick bra presentationer på alla neonskyltar. Det innebar också att vi snabbt kunde skapa den kostnadsfria mockupen, designförslag, för Marie, så att de kunde se hur skyltarna skulle se ut med neonljus på.

Här kan du beställa en gratis mockup av din egen LED neonskylt .

Designförslagsprocessen tog bara några dagar och sedan kunde vi börja ta fram skyltarna. Till en början fem stora neonskyltar till var och en av salarna. Senare, ytterligare två neonskyltar som hänvisar till en hall och en "Mad & Movie" neonskylt, lämpligt inspirerad av filmen Cocktail med Tom Cruise.

Produktionstiden på biografens skyltar var ca. två veckor, och det var ett nöje att köra över och både se biografen, och säkert leverera de många skyltarna till Marie och Emil. Det är inte ofta vi levererar neonskyltar personligen, men det är alltid gratis att få de specialdesignade neonskyltarna från Neonful levererade.

Här på Neonful har det varit en superspännande uppgift som vi är glada att vi fick göra och vi är stolta över resultatet på Atlas Cinemas. Slutligen, gå själv ut och se de handgjorda och specialdesignade neonskyltarna, och titta sedan på en film på den stora skärmen samtidigt. Det kan varmt rekommenderas

Se vårt galleri med andra kreativa handgjorda neonskyltar.


Taggar