Neonskylt för barnrummet (namnskylt)

Vi ser fler och fler av våra kunder köpa LED neonskyltar till sina barnrum. Det är typiskt sett en namnskylt i neon, som sedan kan pryda väggen i barnrummet. Hos Neonful kan du designa din egen LED neonskylt till barnrummet genom att använda vår textredigerare. Här väljer du själv typsnitt, färg och storlek, precis som du även här väljer om skylten ska ha färgbyte. När vi skickar iväg neonskylten medföljer det alltid en fjärrkontroll samt skruvar och vajrar för upphängning så att du enkelt kan montera skylten själv i barnrummet. Alla våra skyltar är förresten 12V, så det är ingen farlig ström inblandad här.

LED neon namnskylt för barnrummet

Vi fick nyligen in bilder på två riktigt coola barnrum med LED neon namnskyltar. Först är det här Konrads barnrum, där det finns både belysning under barnsängen, och sedan en snygg neonskylt ovanför. Neonskylten är gjord i vitt och akrylplåten är tillskuren så den ser riktigt snygg ut.

Det ska bli intressant att se hur länge Konrad har sin skylt hängande, eftersom neonskyltarna från Neonful har upp till 50 000 ljustimmar i sig. Så skylten kan faktiskt lysa upp Konrads hem i både 20 och 30 år, om den inte är påslagen dygnet runt :)

Ingrid har även uppgraderat ett redan fantastiskt barnrum med en LED neon namnskylt.

LED neon namnskylt

Ingrids neonskylt har en tillskuren akrylskiva och det är RGB neon, så hon kan byta färg själv med fjärrkontrollen. Vi måste säga hej och säga att även om du bara är 2 år kan du enkelt styra fjärrkontrollen, och till och med höja och sänka ljusstyrkan, byta färg eller starta en väldigt liten ljusshow med automatisk färgbyte.

Du kan själv prova en led-neonnamnskylt genom att använda vår textredigerare här: Neonful textredigerare


Taggar