Gröna växtväggar med neonskyltar

Gröna växtväggar i butiker och kontorsmiljöer är ganska populära. De skapar en god atmosfär och bidrar till ett bra inomhusklimat och miljö i övrigt.

På Neonful har vi sålt många skyltar som i efterhand har monterats tillsammans med eller ovanpå växtväggar. Kombinationen av en grön vägg och neonskylten med ljus bidrar till att framhäva båda delarna och skapar extra dynamik. Samtidigt spelar den lite matta bakgrunden riktigt bra med LED-neonet.

Vi får många förfrågningar om du kan hänga LED neonskyltar på växtväggar. Och svaret är förstås JA, det kan du enkelt göra. Vi har redan fått flera mycket framgångsrika exempel från våra kunder som visar att det fungerar riktigt bra. Vi har gjort neonskyltar för evenemang, logotypskyltar och mycket mer – allt monterat framför gröna växtväggar.

Exempel på växtväggar med LED neon.

Här är några exempel på neonskyltar och växtväggar. Du kan se fler exempel på våra skyltar i vårt galleri .

Installation av neonskylt på växtväggen

Du måste självklart vara medveten om vilken typ av växtvägg du gör och hur skylten kan monteras.

Det finns olika växtväggar och om en neonskylt ska monteras så behöver man egentligen bara vara medveten om att neonskylten ska kunna fästas på väggen, alternativt hängas ner med de tunna vajrar som ingår när vi leverera neonskyltarna.

Vi erbjuder, speciellt för montering framför växtväggar, extra långa distanser i borstat rostfritt stål, så att LED-neonskylten sticker ut lite längre från väggen.

Är det farligt att ha en neonskylt framför växter?

LED neonskyltar avger endast en mycket begränsad mängd värme, och det finns ingen risk att hänga neonskyltar framför växtväggar. Det är så lite värme att man knappt kan mäta det, än mindre känna det. Det är därför riskfritt att hänga neonskylten framför växtväggen – eller någon annanstans för den delen.

Dessutom är det fina med neonskyltar att de vanligtvis är monterade på genomskinliga akrylskivor, så att ljuset kommer igenom till växterna bakom, så att det inte heller är några egentliga problem med skuggning.

Säljer du också växtväggar

Nej, på Neonful är vi bara experter på LED neon och vi överlåter till andra att vara skickliga på att både sälja och eventuellt montera växtväggar. Det finns nu många danska leverantörer av gröna växtväggar i Danmark.

Få ett designförslag med växtbakgrund

Vi gör alltid ett gratis mockup/designförslag innan vi lägger ett bud och gör en LED neonskylt. Och om du som kund vet att skylten ska hänga på en växtvägg kan vi antingen ta utgångspunkt i din vägg eller så kan vi till exempel använda en växtvägg som bakgrund. Du kan beställa ditt eget gratis designförslag här. Våra designers gör riktigt snygga och realistiska designförslag, och det tar vanligtvis bara en dag från det att vi får en förfrågan tills mockupen är klar från formgivarna.

Hur lång är leveranstiden för LED neonskyltar

Från det att vi kommer överens om uppgiften tills vi levererar neonskylten tar det vanligtvis två till tre veckor. Leveransen är gratis, och neonskylten kommer alltid med strömförsörjning, monteringssats och fjärrkontroll där skylten kan slås på och av, ljusstyrkan kan regleras och olika blinkfunktioner kan användas.

Vi tycker att kombinationen av växtvägg och neonskylt är elegant och spännande. Kontakta oss om vi behöver göra ett kostnadsfritt designförslag – eller om du har frågor om din egen lösning med växtvägg och neonskylt.


Taggar