Fasadskyltar i LED neon

De flesta neonskyltar vi tillverkar är för inomhusbruk, men som tur är kan våra LED neonskyltar även användas utomhus och vi har gjort många framgångsrika fasadskyltar i neon. Det är relativt billig skyltning på fasaden, och samtidigt får man en fasadskyltning som väcker uppmärksamhet, och därmed kunder.

Finns det särskilda krav på fasadskyltar i LED neon?

I sakens natur är en fasadskylt typiskt sett något som hänger utomhus. Det innebär att vi måste göra skylten helt vattentät. Detta görs genom att helt täta neonflex-materialet som skyltarna är gjorda av med ett transparent lim. På så sätt ser vi till att vatten och fukt inte kommer in och då är neonskylten redo att hänga. Det är givetvis viktigt att själva strömförsörjningen sker på insidan av fasaden då adaptrar och styrbox måste kopplas in här så att neonskylten kan styras med den medföljande fjärrkontrollen

Så från vår sida finns det inga andra krav eller omständigheter som vi måste ta hänsyn till. Som kund finns det givetvis typiskt sett vissa riktlinjer som t.ex kommun och hyresvärd har inrättat. Riktlinjerna kan till exempel vara i form av lokalplaner och servituter, precis som det kan finnas mer generella regler om tändtid, ljusstyrka etc. Du ska självklart se till att du ligger inom dessa och det är en bra idé att säkra eventuella godkännanden innan du går i tid med dess skyltning – oavsett om vi pratar fasadskyltar i LED neon eller helt generellt.

Hur beställer man neonfasadskyltar?

Processen tills du har den färdiga skylten är ganska enkel hos oss:

  1. Skicka in en skiss eller idé på en fasadskylt i neon till oss. Bifoga vid behov ett foto på nuvarande fasad så att vi har rätt utgångspunkt
  2. Vår designavdelning skapar en gratis mockup så att du kan se hur neonfasadskylten kommer att se ut i verkligheten.
  3. Vi anpassar och justerar efter behov och tar sedan reda på vad skylten kostar.
  4. Vid beställning gör vi en orderbekräftelse på vad som är avtalat, och vi kan starta produktionen. Det tar vanligtvis 2-3 veckor från beställning till leverans av den slutliga neonskylten för fasaden.
Hur mycket kostar en fasadskylt i LED neon?

LED neonskyltar är generellt sett i den billiga änden, jämfört med de allra flesta andra fasadskyltar. Samtidigt drar de inte särskilt mycket ström, eftersom de går på 12v.

Då neonfasadskylten ofta ska hänga utomhus måste vi som nämnt se till att den är helt vattentät, detta kommer att göra skylten ca. 20% dyrare än en liknande skylt. Men det är som sagt fortfarande en billig och effektiv fasadskylt om man går med LED neon.

Exempel på fasadskyltar i LED neon som vi har gjort.


Taggar